Puppy ophalen

Als u bij ons een puppy koopt dan kan u uw puppy ophalen als hij of zij 8 weken oud is. Bij een Tibetaanse spaniel kan dit met 9 weken.

Alle puppy’s worden met 6 weken ingeënt en zijn met 2,4,6 en 8 weken ontwormt. Ook worden alle puppy’s gechipt door de Raad van Beheer en krijgt u een DNA profiel van uw puppy. Al onze honden hebben een stamboom en voldoen aan de eisen van de rasvereniging waarvan wij lid zijn. Ook uw puppy krijgt natuurlijk een stamboom.

Voordat uw puppy ons huis verlaat is hij aangemeld bij de Databank honden. U dient als eigenaar deze registratie om te zetten op uw naam. De informatie hiervoor treft u aan in het informatiepakket.

Als u uw puppy komt halen dan vragen wij u om de koopovereenkomst goed door te lezen en deze te ondertekenen voor akkoord. In deze overeenkomst is onder andere opgenomen de gegevens van de ouders, de informatie van uw puppy, gezondheidsinformatie, de aankoopprijs en uw en onze rechten en plichten. Na ondertekening krijgt u een kopie van de getekende overeenkomst mee naar huis. Al onze honden verkopen wij als huishond, ongeacht of u de intentie heeft om naar de show te gaan of eventueel mee te fokken.

Ook krijgt u bij ons een puppypakket mee en een informatiepakket met informatie over de ouders, over het ras en wat tips om het opgroeien van uw pup zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wij adviseren iedereen om naar puppycursus te gaan met hun pup, dit helpt wij het maken van een sterke band tussen de pup en zijn of haar baas. Ook is puppycursus zeer goed voor de socialiste.

Wij hopen natuurlijk dat u ons (zo nu en dan ) op de hoogte houd van de ontwikkelen van uw puppy. Heeft u vragen dan kan u die altijd aan ons stellen.

Reutje blauw